Scandic silkeborg restaurant

Restaurant – Silkeborg – Scandic Hotels

Restaurant | Scandic Silkeborg | Scandic Hotels | Scandic Hotels

Du kan nyde et hyggeligt og afslappet måltid på vores egen restaurant på Scandic Silkeborg.

Restaurant & Bar at Scandic Silkeborg in Silkeborg

Scandic Silkeborg | Hotel nær Silkeborg langsø | Scandic Hotels

Velkommen indenfor i vores nye restaurant og bar på Scandic Silkeborg. Vi sørger for, at atmosfære og maden er i top, så du kan slappe af og nyde din middag …

Scandic Silkeborg er perfekt til dig, der gerne vil bo i naturen. Hotellet er tæt på Silkeborgs Langsø, men stadig kun 3 km. fra centrum. Book hotel her.

Restaurant Kildesø | VisitSilkeborg – VisitAarhus

Restaurant & Bar at Scandic Silkeborg in Silkeborg | Scandic Hotels

Satisfy your appetite in our restaurant with carefully prepared dishes or visit our bar to relax for a while. It’s difficult not to feel welcome.

Restaurant Kildesø – Anmeldelser – Midtjylland – DinnerBooking

Restaurant Kildesø | VisitSilkeborg

I Restaurant Kildesø sidder du midt i smuk natur som omgiver Hotel Scandic Silkeborg. Nyd en lækker middag som følger med i årstidernes skifte når …

Nyd en middag på Restaurant Kildesø. Smuk natur omkranser Hotel Scandic Silkeborg og byder inden for i hyggelige omgivelser. Restaurant Kildesø byder på specialiteter inden for det danske og italienske køkken hvor årstidens råvarer er i fokus. 

De 10 bedste restauranter i nærheden af Scandic Silkeborg

På Scandic Silkeborg kan du finde både en bar og en restaurant, hvor der er dejlig atmosfære og lækker mad, så du kan slappe af og nyde din middag.

Restaurant Manager, Scandic Silkeborg – Jobylon

De 10 bedste restauranter i nærheden af Scandic Silkeborg – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Scandic Silkeborg · Restaurant Kildesø. 10 anmeldelser. Nr.71 af 95 i Silkeborg · Panorama Mad og Vin. 177 anmeldelser. Nr.1 af 95 i …

Restauranter i nærheden af Scandic Silkeborg i Silkeborg på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Scandic Silkeborg i Silkeborg, Danmark.

Restaurant Kildesø | VisitSilkeborg

SCANDIC SILKEBORG (Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

I restaurant måtte vi efter 20 minutter gå i baren for at få betjening. Læs mere. Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels.

Scandic Silkeborg, Silkeborg: Se 597 anmeldelser fra rejsende, 158 billeder og gode tilbud vedr. Scandic Silkeborg, placeret som nr. 1 af 10 hoteller i Silkeborg og med bedømmelsen 4 af 5 på Tripadvisor.

Wow! Vores nye restaurant Kildesø på Scandic Silkeborg …

Restaurant Manager, Scandic Silkeborg – Scandic Hotels Denmark | Jobylon

Close to woodland and lakes is the modern Scandic Silkeborg, where Restaurant Kildesø offers a variety of specialities within Danish and Italian cuisine.

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Restaurant Manager på Scandic Silkeborg. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.OpgaverAnsvarlig for restaurant, bar og konferenceforplejning Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driftenTilbud og salg af selskaber og eventsBudgetopgaver, vagtplanlægning og andre administrative opgaver

Restaurant Kildesø | VisitSilkeborg

Nyd en middag på Restaurant Kildesø. Smuk natur omkranser Hotel Scandic Silkeborg og byder inden for i hyggelige omgivelser. Restaurant Kildesø byder på specialiteter inden for det danske og italienske køkken hvor årstidens råvarer er i fokus. 

Keywords: scandic silkeborg restaurant