Dr hård udenpå

Hård udenpå: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Hård udenpå – Simons historie | DR3 ; DRTV. Produkt/tjeneste ; TV 2 NEWS 󱙄. Film- og tv-studie ; DR1 󱙄. Tv-kanal ; DR Nyheder 󱙄. Medievirksomhed/nyhe… ; Kontant …

Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

Hård udenpå – Simons historie | DR3 | By P3 x DRTV

Her kan du læse vores analyse af et uddrag fra DR3-dokumentaren Hård udenpå, som fokuserer på kropsfremstillinger og brugen af filmiske virkemidler.

Hård udenpå | Analyse – Studienet

Hård udenpå | Analyse

25. okt. 2017 — ‘Hård udenpå’ tager os med ind bag facaden på seks hårde gutter. … Du kan se snigpremieren på første afsnit allerede nu på dr.dk.

Her kan du læse vores analyse af et uddrag fra DR3-dokumentaren Hård udenpå, som fokuserer på kropsfremstillinger og brugen af filmiske virkemidler. Først giver vi dig et kort resumé af uddraget. Der (…)

Hård udenpå – Martin – Breathe SMART – NOV 2017 – YouTube

‘Hård udenpå’-Simon: Jeg har lagt det hårde liv på hylden – Her & Nu

15. sep. 2022 — Discover short videos related to Dr hård uden på on TikTok. … Den bedste pakke er hård udenpå og blød indeni #fitness #fyp #gymwear …

‘Hård udenpå’-Simon: Jeg har lagt det hårde liv på hylden

Ny DR3-dokumentar: Mød de hårde drenge – Her & Nu

I den anden dokumentar ”Hård udenpå” er et uddrage fra udsendelsens start 00:00- 03:02. Den er sendt til DR3 d. 25 oktober 2017.

Dr hård uden på | TikTok Search

Tykke Ida & Hård udenpå | Analyse | DR … I nutidens verden har mange unge en forskruet forestilling om hvordan den ‘perfekte’ krop skal se ud, og hvordan man …

Tykke Ida & Hård udenpå | Analyse | 10 i Karakter – Inspo.dk

Tykke Ida & Hård udenpå | Analyse | 10 i Karakter

Senere ser vi hende med hendes elsker ligger i sengen, hvor Ida håndholdt kamera i fugleperspektiv 00:02:50-00:03:51 hun prøver at overbevise for andre at man kan godt blevet forelsket selvom man er tykke og da elskeren siger at ’’du havde et sødt smil, der stod lidt om musik i profiltekste der var et billede fra en koncert, også tænker jeg at enhver der ligger et billede op af sig selv med forels vis list tøj på, og rimelig mange kilo på kroppen, må være et sejt menneske for man gør noget som de færreste tør at gør’’ 00:03:03-00:03:20, samtidig ligger Ida med knibende øjne og fniser og gemmer sit ansigt der viser at hun bliver lidt generet at høre nogen roser hende og beskriver hende som sejt menneske. I den anden dokumentar ’’Hård udenpå’’ er et uddrage fra udsendelsens start 00:00- 03:02. Den er sendt til DR3 d. 25 oktober 2017. I uddraget møder vi 4 unger mænd, Carsten, Simon, Marco og Nickolas. Dokumentaren er meget hurtige og indeholder masse af korte montageklip som præsenterer mænds livsstil med deres træning tatoveringer, biler, fester, stoffer og deres andre skønhedsritualer. Starten af dokumentaren får vi intro af de drenge med skiftende af lyden, der i det ene afspilning af musik hvor lyden bliver asynkronlyd. Det andet er deres stemme, der de sidder foran kameraet og taler, hvor lyden bliver synkronlyd. Billedbeskæring er meget forskellige fra klip til klip. Den først klip 00:00:04 er ultranære billede af en hånd fyldt med tatoveringer og med guldringe, der giver indtryk af at han er stærk.

Tykke Ida & Hård udenpå | Analyse | DR | 10 i Karakter

I nutidens verden har mange unge en forskruet forestilling om hvordan den ’perfekte’ krop skal se ud, og hvordan man opnår den. Jagten på den perfekte krop ender med at blive et endeløst projekt, som hele tiden skal finpudses, og dermed opnås der aldrig selvtilfredshed. Kroppen bliver til et Lego byggeprojekt, som hele tiden skal forbedres og udskiftes med andre flottere klodser. Kropsfremstillinger og kropsidealer fylder kolossalt meget på de sociale medier, og de er med til give unge dårlig selvværd og lav selvtillid. Set med positive briller er vedligeholdelse og forbedring af ens krop via træning en fantastisk god ide. — I klippet fra dokumentaren ”Tykke Ida” møder vi Ida, som starter med at fortælle at hun siden barnsben har været overvægtig eller tyk, som er det udtryk hun selv bruger. (01:57). Ida viser med stolthed sin krop frem, mens hun danser så alle dellerne flyver rundt (00:00-00:24). Det fremstiller hende som en selvsikker person, og det er som at hun hviler 100% i sin krop. I det efterfølgende klip beskriver Ida sig selv som krops aktivist, og i hendes øjne betyder kropsaktivisme, at man anerkender at kroppe kan se forskellige, og at alle kroppe er lige smukke (01:44- 02:15). I forlængelse af hun nævner hun er krops aktivist ser man forskellige billeder fra de sociale medier. På billederne kan man se Ida let påklædt og billederne er et markant forsøg på at nedbryde tabuet om overvægt. Ida mener at de overvægtige kroppe oftest beskrives som grimme eller utiltalende. Ind i mellem billederne ses kommentarer fra folk, som er meget positive og støttende overfor Ida. Hele klippet bliver understøttet af ”power musik”, det fremstiller virkelig Ida som en selvtillidsfuld power kvinde (01:44-02:15).

Keywords: dr hård udenpå